Jawatan Kosong

Untuk maklumat lanjut dan cara memohon, sila rujuk iklan penuh di laman web ini: http://e1.uthm.edu.my/pp/perjawatan/iklan2015.php


Malaysia
Wednesday, 29 April 2015

Sila rujuk maklumat lengkap di laman web ini: http://ricc.uthm.edu.my/en/news/job-vacancies-research-assistant.html


Malaysia
Wednesday, 29 April 2015

Kepada staf UTHM yang berkelayakan dan berminat untuk menyumbang bakti dalam hal-hal berkaitan dengan kebajikan serta pembangunan sahsiah pelajar adalah dipelawa untuk memohon jawatan Felo Kolej Kediaman. Syarat-Syarat Kelayakan Felo Kolej Kediaman : Terbuka kepada warga UTHM sahaja ..


Malaysia
Wednesday, 22 April 2015

Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM) mempelawa calon-calon Warganegara Malaysia yang berkelayakan dalam bidang-bidang yang berkaitan untuk mengisi kekosongan jawatan secara seperti berikut :- PENSYARAH UNIVERSITI DS45 / DS51 / DS53 Untuk Maklumat lanjut, kunjungi laman web ini http://e2.uth..


Malaysia
Saturday, 11 April 2015

Responsibilities: • Support receptionist and office administration • Provide effective telecommunication system for Company as well as customers • Provide and manage supply & issue of office stationary, equipment, furniture, etc • Opens mails, sort invoices, scanning, filling (invoices, stat..


Kuala Lumpur
Friday, 10 April 2015

Responsibilies: Doing data entry Other accounting related job Requirement: Degree/Diploma in Accountancy Minimum 1 year experience. Fresh graduate are also encourage to apply Available to start immediately.


Kedah
Wednesday, 08 April 2015


Carian


PERJAWATAN

perjawatan
PERJAWATAN adalah perkhidmatan carian kerja kosong yang disediakan secara percuma.

Kami membantu anda membuat carian kerja kosong dengan lebih mudah dan pantas.